Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعا آشفتگی، بی‌برنامگی و تضعیف تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا، بهترین هدیه به تیم‌های حاضر در این مسابقات است که در کنار سرمایه‌گذاری میلیون دلاری، با رقبایی دست و پا بسته از ایران روبه‌رو می‌شوند. به گزارش ایسنا، مرور وضعیت تیم‌های ایرانی برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا و در قیاس با تیم‌های دیگر کشورهای حاضر در این مسابقات، نمایانگر یک واقعیت تلخ است که فقط این ایرانی‌ها هستند که بدون برنامه و با حداقل آمادگی راهی این مسابقات می‌شوند و اگر موفقیتی به دست می‌آید، حاصل دست رنج بازیکنان و مربیانی است که توان فنی و استعداد آن‌ها فراتر از این قاره و کشورهای منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حذف استقلال و تراکتور در برابر نمایندگان عربستان و حتی صعود پرسپولیس که تنها تیم ایرانی حاضر در مرحله بعدی این مسابقات است، در شرایطی رقم خورد این سه تیم نه تنها تقویت نشده بودند، بلکه بدون بازی رسمی راهی لیگ قهرمانان آسیا شدند و برابر رقبای حاضر و آماده خود به میدان رفتند.

وضعیت تیم‌های ایرانی در هفته‌ها و روزهای منتهی به این مسابقات، یک خبر ویژه یا هدیه خوب برای تیم‌هایی غرب آسیا بود که در کنار هزینه‌های میلیون دلاری خود و همینطور استفاده از شرایط میزبانی و همینطور شرایط حرفه‌ای، چشم انتظار تضعیف روز افزون و عدم برنامه ریزی تیم‌ها در داخل ایران هستند. در واقع هیچ یک از تیم های شرق و غرب‌ آسیا نمی‌توانستند با خرید بازیکن و مربیان حرفه ای اینطور بر تیم‌های ایرانی غلبه کنند که مسئولان این تیم‌ها و همینطور متولیان ورزش و فوتبال اینطور آن را خالی از هر گونه سلاحی کردند.

با یک مرور ساده بر وضعیت تیم‌های ایران در این مسابقات حدفاصل برگزاری مرحله گروهی تا حذفی، نشان می دهد که این تیم‌ها با چه آشفتگی و بی برنامگی‌ای خود را مهیای حضور در لیگ قهرمانان آسیا کردند و حتی در این بین تراکتوری‌ها تصمیم داشتند در مسابقات شرکت نکنند؛ مسابقاتی که برخی از تیم‌های قطری با میلیون‌ها دلار هزینه از مرحله پلی‌آف و همینطور گروهی صعود نکردند.

هر سه تیم پرسپولیس، استقلال و تراکتور کمابیش ستاره های تاثیرگذار و همینطور بهترین بازیکنان خود در فصل گذشته را از دست دادند و به جای آن‌ها بازیکنانی جذب شدند که تقریبا ملی‌پوش نبودند و سابقه اندکی در بازی های بین المللی داشتند. از طرفی به علت مدت زمان کوتاه برای برگزاری تمرینات تیمی، به هماهنگی لازم نرسیدند و از طرفی با توجه به شروع دیرهنگام لیگ برتر از اواخر مهر، از برگزاری بازی‌های رسمی برای مهم‌ترین و سخت‌ترین مراحل لیگ قهرمانان آسیا، فاقد آمادگی لازم بودند.

قطعا برای عربستانی‌ها و اماراتی و همینطور تیم های شرق آسیا، خوشبختی بالاتر از این نیست که یکی از قدرت‌های آسیا و صدرنشین کنونی رنکینگ ملی فوتبال جهان، اینطور نمایندگانش را با دست و پای بسته شده راهی مسابقات می کند و در نتیجه، همیشه مطابق میل رقبای خود عمل می‌کنند.

شاید باید کلید ناکامی چند دهه‌ای تیم‌های ایرانی در فوتبال آسیا را در همین وضعیت آشفته و بدون برنامه جست و جو کرد که همیشه به جای تقویت شدن و استفاده حداکثری از شرایط موجود مانند آنچه سایر کشورها انجام می دهند، با حداقل‌ها به مصاف رقبای خود می‌روند؛ یکی از همین حداقل‌ها بازیکنان خارجی و باکیفیت هستند که وجه تمایز تیم‌های عربی و همینطور شرق آسیا برابر ایرانی‌ها شده‌اند.

مرور شکست استقلال مقابل الهلال و یا ناکامی پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا موید این است که در دیدارهای رودررو با تیم‌های آسیایی، خارجی ها گران قیمت و باکیفیت بیشترین ضربه را به ایرانی‌ها زده‌اند و در مقابل هیچ یک از سه تیم ایرانی حاضر در یک هشتم نهایی آسیا، از داشتن یک بازیکن خارجی هم بهره نبردند.

این فقط نمونه کوچکی در برابر چندین و چند ایراد موجود در تیم‌های ایرانی است که باعث تنزل توان فوتبال باشگاهی ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا شده است؛ به طوری که در مسابقات ملی که هیچ تیمی قادر به استفاده از بازیکن خارجی نیست و باید از داشته‌های ملی و وطنی خود استفاده کند، تیم ملی ایران صدرنشین رنکینگ فیفا می‌شود اما در مسابقات باشگاهی حرفی برای گفتن نیست و اگر موفقیت به دست آمده، حاصل یک موقعیت ناخواسته و تلاش بازیکن و مربیان بوده است نه برنامه ریزی مدیریتی کوتاه یا بلند مدت!

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تيم فوتبال استقلال تهران تيم فوتبال پرسپوليس تيم فوتبال تراكتور لیگ قهرمانان آسیا تیم های ایرانی تیم های ایران تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۲۷۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سهمیه‌های باشگاهی ایران در آسیا

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مسابقات فوتبال باشگاهی آسیا در فصل 24-2023 به خط پایان رسیده و تنها بازی‌های فینال دو تورنمنت قاره کهن باقی مانده است. تیم‌های العین امارات و یوکوهاما مارینوس ژاپن به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه یافتند و تیم‌های الاحد لبنان و سنترال کوست مراینرز استرالیا راهی فینال AFC CUP شدند.

به گزارش تسنیم، سایت «فوتی رنکینگز» نوشت؛ با توجه به اینکه به پایان رقابت‌های باشگاهی آسیا نزدیک شده‌ایم، دیگر هیچ تغییری در جایگاه تیم‌ها در رده‌بندی باشگاهی فوتبال آسیا به وجود نمی‌آید. ژاپن به لطف نتایج یوکوهاما مارینوس، بالاتر از کره جنوبی در جایگاه نخست رده‌بندی شرق آسیا قرار گرفته و سه سهمیه مستقیم در فصل آینده لیگ نخبگان آسیا خواهد داشت.

طبق اعلام این سایت، عربستان و ژاپن سه سهمیه در فصل 26-2025 لیگ نخبگان آسیا (سطح اول رقابت‌های باشگاهی آسیا) به دست آوردند. کره جنوبی، امارات، قطر و چین نیز دو سهمیه مستقیم و یک سهمیه در پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا کسب خواهند کرد.

ایران و تایلند نیز هر کدام یک سهمیه مستقیم و یک سهمیه در پلی‌آف لیگ نخبگان خواهند داشت. همچنین یک نماینده از هر کدام از کشورهای ازبکستان، عراق، استرالیا و مالزی در سطح نخست رقابت‌های باشگاهی قاره آسیا شرکت می‌کنند.

در سطح دوم مسابقات باشگاهی آسیا (لیگ قهرمانان آسیای 2) نیز 12 کشور سهمیه مستقیم به دست آورده‌اند. ایران در کنار ژاپن، عربستان، کره جنوبی، امارات، قطر، چین، تایلند، ازبکستان، عراق، استرالیا و مالزی یک سهمیه مستقیم در این رقابت‌ها خواهد داشت.

پیش‌تر مدیر صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال (بر مبنای تخصیص 1+2 سهمیه لیگ نخبگان و یک سهمیه لیگ قهرمانان آسیای 2) گفته بود قهرمان و نایب قهرمان لیگ برتر به‌عنوان سهمیه‌های مستقیم و قهرمان جام حذفی، به‌عنوان سهمیه پلی‌آف برای شرکت در لیگ نخبگان آسیا معرفی می‌شوند. تیم سوم لیگ نیز در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا تعیین شده است.

در صورت تأیید رسمی گزارش «فوتی رنکینگز» درباره سهمیه‌های ایران در رقابت‌های باشگاهی آسیا، می‌توان گفت قهرمان لیگ برتر در مرحله گروهی و نایب قهرمان لیگ در دور پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا به میدان می‌رود. همچنین قهرمان جام حذفی نیز مجوز شرکت در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را کسب می‌کند.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899820

دیگر خبرها

  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • لیگ قهرمانان آسیا لغو شد!
  • واکنش سخنگوی دولت به رکوردشکنی دونده زن ایرانی در آسیا
  • تصمیم مهم باشگاه رم دربارهی آینده سردار آزمون
  • شرط رم برای خرید سردار آزمون
  • باشگاه رم: سردار آزمون فقط به این شرط می‌ماند!
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد
  • سهمیه ایران در مسابقات باشگاهی آسیا مشخص شد
  • کاهش سهمیه‌های باشگاهی ایران در آسیا